Chat with us, powered by LiveChat

Vilkår og betingelser

DENNE NETTSIDEN, OSS OG DEG

Takk for at du klikker på våre vilkår og betingelser – en juridisk nødvendighet er vi redd. Ved å bruke nettsiden vår godtar du å være bundet av disse vilkårene sammen med personvernerklæringen eller annen policy referert til i disse vilkårene og betingelsene («Vilkår»).

Introduksjon                                                                 Din bruk av nettsiden vår

Bestilling

Levering

Avbestillinger

Priser og betaling

Ansvar

Åndsverk

Generell informasjon

Testen vår og denne nettsiden utgjør ikke en medisinsk diagnose og er heller ikke ment å erstatte profesjonelle medisinske råd, diagnose eller behandling. Du må søke alltid hos lege eller annet kvalifisert helsepersonell hvis du har en medisinsk tilstand eller med spørsmål du måtte ha om en medisinsk tilstand og/eller medisinske symptomer. Du må aldri se bort fra profesjonelle medisinske råd eller utsette å søke det på grunn av noe du har lest på denne nettsiden. Alle sannsynlige eller mulige diagnoser generert av testen eller denne nettsiden må diskuteres og bekreftes av en kvalifisert lege. Vi anbefaler også at alle som endrer kosthold konsulterer en registrert lege i første instans, ettersom testresultatene våre ikke er skreddersydd til dine spesifikke krav.

HVIS DU TROR DU KAN HA ET MEDISINSK NØDSTILFELLE, RINGER DU LEGEN ELLER NØDTJENESTER UMIDDELBART. 

Avhengighet av informasjon gitt på denne nettsiden er utelukkende på egen risiko. Noe av innholdet på denne nettsiden kan leveres av tredjeparter og vi er ikke i en posisjon til å verifisere dette innholdet. Vi garanterer ikke at slik tredjepartsinnhold er sannferdig, nøyaktig eller fullstendig.

Testen vår måler ikke type IgE-allergier eller IgG-antistoffer. Siden disse reaksjonene kan være alvorlige, bør du søke hjelp fra en allergispesialist.

BRUK AV DENNE NETTSIDEN OG TESTEN VÅR OG AVHENGIGHET AV DENS INNHOLD ER UTELUKKENDE PÅ EGEN RISIKO. DENNE NETTSIDEN OG TESTEN VÅR LEVERES «SOM DEN ER» OG «SOM TILGJENGELIG».

INTRODUKSJON

Allergitest- og intoleransetestgruppen er et handelnavn for Healthy Stuff Online Limited.

www.allergytestnorway.com («nettsiden» er eid og drevet av eller på vegne av Healthy Stuff Online Limited («vi» eller «oss»).

Hvis du har noen spørsmål om nettsiden eller disse vilkårene og betingelsene, eller om du skulle ha noen klager om noen tester kjøpt av deg fra nettsiden, kan du kontakte oss på e-post på [email protected] eller ved å poste ved å bruke adressen angitt nedenfor:

PO Box 8164
Derby
DE74 2BZ
United Kingdom

Company Registration Number 08674646
VAT Registration Number GB183061030
Registered office address: Unit 1a Bonington Complex, Trent lane, Castle Donington, Leicestershire, DE74 2PY, United Kingdom

DIN BRUK AV NETTSIDEN VÅR

Les disse vilkårene grundig og sørg for at du forstår dem før du bestiller noen test fra nettsiden vår. Hvis du ikke vil være bundet av vilkårene, må du ikke bruke denne nettsiden.

Disse vilkårene kan endres og oppdateres fra tid til annen og eventuelle endringer vil ha virkning fra publikasjon av endringene på nettsiden. Hver gang du ønsker å bestille flere tester, må du sjekke disse vilkårene for å sørge for at du forstår disse vilkårene som vil gjelde på det tidspunktet.

Vi bruker kun dine personlige opplysninger til formålene forklart i personvernerklæringen vår. Varsle kundeserviceteamet om endringer i den informasjonen.

Innhold du laster opp til nettsiden vår vil vurderes som ikke-konfidensiell og ikke-eiebeskyttet. Vi har retten til å bruke, kopiere, distribuere, reprodusere, utnytte, modifisere, endre og/eller fremlegge til tredjeparter slikt materiale for ethvert formål. Vi har også rett til å fremlegge din identitet til enhver tredjepart som hevder at materiale som legges ut eller lastes opp av deg til nettsiden vår utgjør et brudd på deres immaterielle rettigheter eller deres personvern.

Du må være minst 18 år gammel for å kjøpe tester fra nettsiden vår, eller bestille produkter under tilsyn, og med tillatelse fra, forelder eller verge.

Vi kan nekte deg tilgang til nettsiden når som helst etter eget skjønn når vi mener at din bruk av nettsiden bryter noen av vilkårene, en lov eller rettighetene til en tredjepart eller ikke tar hensyn til andre.

Du skal ikke misbruke nettsiden eller introdusere virus, ormer eller annet materiale som er skadelig for nettsiden.

Vi vil ikke være ansvarlig overfor noen tredjepart, for innholdet eller nøyaktigheten til innhold lagt ut av deg eller en annen bruker av siden vår. Du godtar å være ansvarlig overfor oss for, og erstatte oss og holde oss skadesløs mot alle kostnader, skader, utgifter, tap og ansvar pådratt og/eller lidt av oss som et resultat av et krav med hensyn til din bruk av nettsiden.

BESTILLING

Ved å legge inn en ordre hos:

godtar du at informasjonen du oppgir når du legger inn en ordre er sannferdig og nøyaktig på alle måter;

du vil anses å ha lest, forstått og godtatt vilkårene;

gir oss et tilbud om å kjøpe testene beskrevet i ordren din til vilkårene beskrevet i ordren;

godtar at vi kan bruke detaljene i ordren din i samsvar med vår personvernerklæring som legger frem vilkårene for behandling av persondata vi henter inn fra deg;

vil oppgi et kontakttelefonnumer slik at vi kan komme i kontakt hvis det er et problem med ordren din. Du godtar at vi kan videresende dette nummeret til befrakteren vår for å hjelpe med levering av ordren din.

Vi forbeholder oss retten til å nekte en ordre (eller forespurte endringer) etter vårt absolutte skjønn-

Så¨snart du har lagt inn en ordre for test(er og levering, vil vi sende deg en bekreftelse på e-post om at ordren din er mottatt. Sjekk disse detaljene nøye og gi oss beskjed så snart som mulig hvis detaljene er gale.

Alle ordre er med forbehold om tilgjengelighet (vi forbeholder oss retten til å endre tilgjengeligheten av produktene våre når som helst) og vår aksept av ordren din.

Din kreditt-/betalingskort-/ PayPal-konto vil bli autorisert når ordren din legges inn og behandles, og du vil bli belastet for kostnaden av testen(e) på dette tidspunktet. Dette påvirker ikke dine lovfestede rettigheter.

Vi aksepterer følgende betalingsmetoder;

PayPal

Alle store kreditt- og betalingskort gjennom vår handlelstjenesteleverandør Worldpay, Sage Pay og Stripe.

LEVERING

Når ordren for en test er fullført, får du en kobling til å laste ned testskjemaet. Du vil deretter måtte fylle ut dette skjemaet og returnere det til testanlegget med hårprøven din. Du er ansvarlig for portokostnader for levering til testsenteret vårt. Vi kan ikke holdes ansvarlig for skade, tap eller tyveri av prøver som ikke har blitt mottatt av oss, og derfor rådes du til å sende alle ting til oss via en registrert eller signert leveringsmetode. Vi har som mål å levere testresultatene dine på e-post til din valgte e-postadresse innen 7 virkedager fra vi har mottatt testprøven. Du kan ønske å få resultatene dine sendt til deg via et nasjonalt postnettverk som kan leveres mot en tilleggskostnad.

Leveringstiden for testresultater er omtrentlige og kan ikke garanteres.

KANSELLERINGER OG REFUSJONER

Vi vil at du skal være fornøyd med beslutningen din om å kjøpe. Hvis du ikke er helt fornøyd, vil vi gjerne tilby deg en refusjon gitt at du varsler oss om beslutningen om å kansellere ordren for testen(e) innen 7 dager etter at du har lagt inn ordren.

Du bør forvente at refusjonen din behandles innen 30 dager. Leveringskostnader pådratt av deg ved å sende inn testen vil ikke bli refundert. Husk at det kan ta tre til fire dager etter at vi har behandlet en refusjonsbetaling før den vises på kontoutskriften.

Hvis du ønsker å utsette testen, vil vi ære din opprinnelige ordre i opptil 12 måneder etter mottak av betalingen din.

Å endre datoen for testen vil ikke føre til at du pådrar deg ekstra omkostninger i denne tidsperioden.

Vi er så sikre på at testene våre kan hjelpe deg ay vi tilbyr en 100 % garanti hvis du ikke er helt fornøyd med resultatene våre. For å kvalifisere for refusjonen må du ha fulgt eliminasjonsdietten i minimum fire uker etter at du har mottatt testresultatene. Hvis du på slutten av de fire ukene ikke ser noen forbedringer på symptomene, har du rett på full refusjon. For å gjøre krav på refusjonen må du gi kundeserviceteamet på [email protected] følgende detaljer:

Navn brukt for å kjøpe

E-postadresse brukt for å kjøpe

PayPal-transaksjons-ID eller nettsideordrenummer

Transaksjonsbeløp

Kjøpsdato

Refusjoner kan kun gjøres krav på innen 90 dager fra kjøpsdato. Alle ordre som kanselleres prematurt vil være underlagt et administrasjonsgebyr på 15 GBP .

Hvis du ikke er fornøyd med tjenestene våre, må du kontakte oss direkte så snart som mulig for å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer. Merk at å åpne et krav på PayPal vil forsinke løsningsprosessen betydelig.

PRISER OG BETALING

Alle priser oppgitt på denne nettsiden er nøyaktige på publikasjonsdatoen, er sitert i amerikanske dollar og der det passer seg er de inklusive amerikansk omsetningsavgift.

Alle betalingskort- og kredittkortbetalinger er underlagt validering av kortutstederen. Dersom kortutstederen nekter å autorisere kjøpet, eller er sein med å gi oss den autorisasjonen, kan vi ikke holdes ansvarlig for forsinkelser forårsaket leveringstidene.

Ved å angi betalingskortdetaljer bekrefter du at du er autorisert til å bruke kortet og gi oss godkjennelse, eller betalingstjenesteleverandøren vår, til å ta full betaling for tingene i bestillingen og tilknyttede leveringsgebyrer og andre omkostninger som skyldes oss etter disse vilkårene og betingelsene.

Hvis du velger å betale via PayPal, styres din bruk av PayPal-tjenesten av PayPal-brukeravtalen som er i kraft fra tid til annen. Se i PayPal-brukeravtalen for detaljer om vilkår og betingelser for betingelser og refusjoner behandlet gjennom PayPal.

Vi forbeholder oss retten til å endre prisene våre til enhver tid.

Fra tid til annen vil vi kjøre kampanjer og tilbud på utvalgte tester (våre «kampanjetilbud»). Alle kvalifiserende kampanjetilbud vil automatisk anvendes på ordren din.

Alle våre kampanjetilbud:

kan ikke brukes sammen med noe annet tilbud;

gjelder i en begrenset tidsperiode som spesifisert i markedsføringskommunikasjonen på nettsiden, og kan ikke brukes utenfor den perioden.

ANSVAR

Vi vil gjøre alt vi kan for å sørge for at informasjonen på denne nettsiden er nøyaktig og oppdatert, men vi gir ikke noen garanti i henhold til dens nøyaktighet eller fullstendighet, og vil ikke være ansvarlig for noen feil eller utelatelser eller for resultater som oppstår fra bruk av slik informasjon.

Vi vil gjøre alt vi kan for å sørge for at din bruk av nettsiden resulterer i en rask og pålitelighet tjeneste, men vi kan ikke garantere at din bruk av denne nettsiden vil være fri for avbrudd eller feil, og vi vil ikke være ansvarlig for noe avbrudd, tap eller ødeleggelse av materiale i transitt, eller tap av eller ødeleggelse av materiale eller data ved nedlasting på et datasystem.

Vi vil ikke være ansvarlig for din bruk av andre nettsider som du kan nå via koblinger på denne nettsiden, ettersom vi ikke kontrollerer disse tredjepartsnettsidene og ikke er ansvarlig for deres innhold. Slike koblinger leveres kun som en tjeneste til brukere av denne nettsiden og deres inkludering på denne nettsiden utgjør ikke støtte av, eller tilknytning til oss.

Vi selger testene kun testene våre via nettsiden for personlig bruk og vil derfor ikke være ansvarlig overfor deg for noen indirekte dokumenterte erstatningskrav eller følgetap eller -skade (inkludert men ikke begrenset til tap av fortjeneste eller tap av besparelse), kostnader, utgifter eller andre krav for kompensasjon på noen måte som oppstår fra eller i forbindelse med bruk av denne nettsiden eller forsyning eller bruk av våre tester.

Begrensning av ansvar under disse betingelsene skal gjelde likt til nytte for oss og annet tilknyttet selskap av oss som om referanser til oss inkludert referanser til hvert slikt tilknyttet selskap.

Så langt det er lovlig mulig, frasier vi oss alle garantier (uttrykt eller implisert) relatert til testene vi selger.

Vårt ansvar for direkte tap som oppstår fra bruk av våre tester og denne nettsiden er begrenset til prisen på testen med unntak av som uttrykkelig angitt i disse vilkårene eller relatert til ansvar for dødsfall eller personskade, hvor ingen grense gjelder.

Ikke under noen omstendigheter skal vi eller leverandørene våre være ansvarlig for noen indirekte, tilfeldige, dokumenterte eller følgeskader som oppstår fra eller på noen måte er forbundet med et tap eller en skade som resulterer fra eller oppstår fra manglende tilgjengelighet eller bruk av våre tester og denne nettsiden eller av noen nettside koblet til det, eller fra avhengighet av testresultatene eller materiale eller innhold nådd gjennom den.

Selv om vi gjør rimelige bestrebelser på å opprettholde nettsiden, uten begrensning for det foregående, gir vi ingen fremstillinger eller garantier om tilgjengelighet, nøyaktighet, pålitelighet, fullstendighet, oppdaterthet eller betimelighet av testen, eller programvare, tekst, grafikk, koblinger eller kommunikasjoner gitt på eller gjennom bruk av nettsiden eller en nettside som kan nås fra den.

Vi vil ikke være ansvarlig overfor deg, eller anses å bryte disse vilkårene eller noen annen kontrakt med deg, på grunn av noen forsinkelse eller manglende utførelse av, forpliktelsene våre relatert til testen(e) bestilt av deg, hvis forsinkelsen eller feilen skyldtes en tredjepart eller på grunn av en årsak utenfor vår rimelige kontroll.

Vi kan tilordne eller overføre rettigheter eller sette bort noen av våre forpliktelser etter disse vilkårene til noen tredjepart. Du kan ikke tilordne eller overføre noen av dine rettigheter eller sette bort noen av dine forpliktelser etter disse vilkårene med unntak av med vår spesifikke skriftlige tillatelse.

Ingen person som ikke er en part i disse vilkårene skal ha noen rett til å håndheve noe vilkår under kontraktsloven (rettigheter for tredjeparter) 1999.

Ingenting i disse vilkårene:

er ment å, og skal heller ikke, påvirke noen av dine lovfestede rettigheter som forbruker som ikke kan juridisk ekskluderes; eller

skal begrense eller utelukke vårt ansvar med hensyn til bedragerske opplysninger eller uriktige opplysninger eller hvor vi ikke lovlig er i stand til å begrense vårt ansvar.

Du godtar å forsvare, holde skadesløs og holde oss og våre offiserer, direktører, medarbeidere, agenter, lisensgivere og leverandører, skadesløse fra og mot alle krav, søksmål eller krav, forpliktelser og forlik inkludert uten begrensning, rimelige saksomkostninger og regnskapsomkostninger, som resulterer fra, eller hevdes å resultere fra, ditt brudd på disse vilkårene.

OPPHAVSRETT

Innholdet på nettsiden vår (inkludert bilder, design, logoer, fotografier, tekst skrevet og andre materialer) og vår opphavsrett, varemerke eller registrert varemerke (eller dens innhold og teknologileverandører eller deres respektive eiere). Du gis ingen rett til å bruke slike immaterielle rettigheter uten vår uttrykte skriftlige tillatelse.

Du kan kun laste ned innholdet på nettsiden vår til egen personlig, ikke-kommersielle og privat bruk.

GENERELL INFORMASJON

Vi vil straffeforfølge alle som bruker falskt navn eller et ugyldig kredittkort til å bestille produkter fra nettsiden vår.

Vi kan kansellere enhver ordre du legger inn via nettsiden vår hvis du bryter disse vilkårene, ikke oppgir tilstrekkelig informasjon for å gjøre det mulig for oss å behandle ordren din, eller der vi mistenker at du deltar i bedragersk aktivitet.

Vilkårene for og din bruk av nettsiden vår styres av amerikansk lov og du godta å underkaste deg den ikke-eksklusive jurisdiksjonen til den amerikanske domstolen.