console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!"); FAQs - Allergy Test Norway

Vanlige spørsmål

Database over vanlige spørsmål

 

Hvis du ikke ser svaret på spørsmålet nedenfor, sender du oss en e-post eller start en livechat og vi vil prøve å hjelpe.

Hvor mye portoen koste?

Når du sender prøvene dine til oss, må du huske å legge ved riktig portobeløp til konvolutten eller ytteremballasjen. Hvis du ikke legger ved riktig porto, vil kanskje ikke prøvene nå testlaben vår. Derfor må du kanskje sende prøvene til oss igjen med korrekt portobeløp. Finn en egnet postleggingsløsning. For mer informasjon, kan du besøke vår internasjonale serviceside.

Hvordan er testen sammenlignet med blodtesten?

Testene våre er mindre invaderende og betydelig billigere sammenlignet med blodtester. Med blodtesting kan det siste måltidet ditt påvirke resultatene; men med hårtesting lagres informasjonen i en lengre periode og gjenspeiler en større tidsramme. Husk at vi tilbyr en 100 % refusjonspolitikk hvis du ikke er helt fornøyd med resultatene, så du kan ikke tape (se vilkår og betingelser).

Håret mitt er farget, vil dette påvirke resultatet?
Nei, testen fullføres på sammensetningen av hårprøven slik at hårfargen ikke vil ha noen effekt på resultatet.
Hvordan tar jeg en hårprøve?

Den sikreste måten å ta en hårprøve er å be noen andre om å hjelpe deg. Børst først håret oppover for å vise frem rotområdet på baksiden av hodet, og hold deretter en liten mengde hår mellom fingeren og tommelen, klipp håret så nær hodebunnen som mulig (uten å trekke blod). Hvis du ikke har noen til å hjelpe deg, kan det være nyttig å bruke et speil for å unngå skade.

Hva er inkludert i testen?

Testresultatene dine vil inkludere alle elementer som har vist en intoleranse på 85 % og over. Etter å ha gjennomført tusenvis av tester, har vi funnet 85 % til punktet hvor symptomer begynner å utvikle seg fra en intoleranse. På grunn av dette, lagrer vi ikke noen data som faller under terskelen på 85 %.

Hva om jeg ikke er fornøyd?
Vi er stolte av kundetilfredsheten vår på 99,6 %. Men hvis du ikke er fornøyd med noen av tjenestene av våre, må du kontakte oss direkte via e-post eller livechat så snart som mulig for å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer.
Håret mitt er veldig kort, kan dere fortsatt fullføre testene?

Hårprøven behøver ikke å være fra hodet; vi teste hår fra alle deler av kroppen inkludert bein, arm eller bryst.

Hvor mye hår må jeg gi?

Kun en liten mengde – 5 individuelle hårfibre. Vi krever ikke hårklumper.

Jeg har ikke kjøpt fra Internett før, hvordan kan jeg være sikker

Vi er et verifisert selskap med Paypal, vi bruker dem ettersom de garanterer deg mot nettsvindel. Vi inkluderer adressen vår på Paypal-kvitteringen, e-postadressen og telefonnummeret slik at du kontakte oss hvis du har noen bekymringer.

Hvorfor er prisene deres så lav?
Vi holder kostnadene våre lave og vi sender rapportene våre på e-post og sparer penger på porto og brevpapir. Dette gjør at vi kan tilby en slik omfattende og nøyaktig test til prisen som tilbys.
Er det noe ekstra å betale?

For øyeblikket må du betale kostnaden for porto tilbake til behandlingssenteret i Storbritannia. Sørg for at riktig portobeløp har blitt betalt, ettersom vi ikke er ansvarlig for eventuelle ekstra omkostninger.

Kan du fullføre testen på dyr?

Ifølge vetrinærer kan dyr, spesielt hunder, lide sterkt av allergi. Etter forespørsler fra flere dyr (og dyreeiere) har vi laget en test spesielt for hunder og katter. Du kan bestille testen på vanlig måte.

Hvor behandles testene?
Alle tester behandles på testanlegget vårt i Storbritannia. Så snart hårprøven har blitt mottatt på testanlegget vårt, vil du motta resultatene våre innen 7 virkedager.
Hvordan bestiller jeg intoleransetester fra dere?
Tester kan bestilles på nett gjennom denne nettsiden med vår sikre kasse. Hvis du har noen spørsmål, må du ikke nøle med å kontakte oss via livechatten vår 24 timer om dagen mandag-fredag.
Kan dere gjøre en test på barnet mitt?

Vi kan ikke teste barn under seks år.

Hva om det vises noen intoleranse i resultatene mine?
Selv om dette er veldig usannsynlig, vil en prøve vise at du ikke har noen høye nivåintoleranser. Dette betyr at du ikke lider av matvarerelatert eller ikke-matvarerelaterte intoleranse, men du kan dra nytte av en test av giftige metaller eller en ernæringstest.
Hva er bioresonans?

Bioresonansterapi er en supplerende medisin som bruker en anordning som fanger og diagnostiserer elektromagnetiske signaler som kommer fra kroppen. Disse anordningene ble utviklet på 1970-tallet av et team av leger og biofysikere, og er regelmessig i bruk i over 38 ulike land

Hvilke maskiner tester prøven min?

Vi bruker MARS III Quantum Response Systems, produsert av Bruce Copen Laboratories.

Hvilken akkreditering har utstyret ditt?

Bruce Copen Laboratories følger et kvalitetsstyringssystem i samsvar med  AC: 2007 og er sertifisert som en produsent av medisinske produkter. MARS III er godkjent som en medisinsk enhet i klasse IIa i samsvar med direktiv 93/42/EEC

Hvor fullføres testene?

Testen fullføres i laboratorieanleggene våre som følger God laboratoriepraksis. Disse er et sett av prinsipper ment å sikre kvaliteten og integriteten til ikke-kliniske laboratoriestudier som vår.

Hvor lenge har dere tilbudt denne tjenesten?

Vi har vært markedsledende i å tilby supplerende medisinsk terapi siden 2008 og har fortsatt å investere i det nyeste utstyret og opplæringen for å sørge for at vi gir klientene våre best mulig service og verdi for pengene.

Hvor anerkjennes testen?

For en fullstendig liste vennligst se vår internasjonale service side, med flere land lagt til hvert år. Våre tester er tilgjengelig direkte gjennom våre nettsider og som en del av den ordinære komplementære medisinsk diagnose for over 131 leger og utøvere over hele verden.

Finn ut mer om testene våre. Det er enkelt å bestille din i dag.