console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!"); Understanding what fatigue is | Test Your Intolerance | Symptoms

Utmattelse

Utmattelse. Finnes det et forhold mellom utmattelse?

Ja, det finnes, selv om utmattelse er ikke alltid forårsaket av intoleranse. Dersom du har lidd av utmattelse, men hadde ikke identifisert årsaker til disse problemene, er det mulig at har matintoleranse.

Matintoleranser er mye mer vanlige enn de fleste folk innser, siden det er mange mennesker verden rundt og også i Storbritannia, som kjenner ikke at de lever med matintoleranse. Når du har identifisert dine intoleranser, finnes det imidlertid noen måter å behandle det, og hvis du unngår det fornærmende matelementet med hell, vil utmattelse forsvinne.

Hva er utmattelse?

Utmattelse er et vanlig symptom, og mye folk lider av det, men det kan være svært subjektiv følelse. Det er også kjent som tretthet, og kan ofte lindres ved søvn og hvileperiode. Men hvis utmattelse skyldes matintoleranse, så vil det fortsette.

Det antas at utmattelse er faktisk en overlevelsesmekanisme som skjer når kroppen forsøker å spare energi. I tilfelle av enten uforklarlig eller vedvarende utmattelse, bør du nesten definitivt undersøke det videre. Hvis det er ikke diagnostisert som matintoleranse, vennligst kontakt legen din umiddelbart. Husk imidlertid, utmattelse skyldes ikke alltid matintoleranse og er et symptom på mange andre potensielt utfordrende helsemessige forhold.

Når du prøver å finne ut den underliggende årsaken til utmattelse, er det alltid viktig å vurdere eventuelle individuelle symptomer man kan oppleve. Matintoleranse test er et passende alternativ om du prøver å identifisere dine matintoleranser.

Årsaker til utmattelse

  • Matintoleranse
  • Cøliaki
  • Angst
  • Hodepine

Dersom klarer du ikke å identifisere årsaken til utmattelse, bør du umiddelbart kontakte legen din.

Bestill nå. Fire enkle trinn.

Trinn 1

Bestill fra vår serie av tester for å passe med dine behov og bestill på nett.

Trinn 2

Vi sender deg et testinnsendingsskjema på e-post som du kan skrive ut og fullføre.

Trinn 3

Ta en hårprøve og post den tilbake med testinnsendingsskjemaet.

Trinn 4

Motta den omfattende testrapporten på e-post innen 7 virkedager.

Finn ut mer om testene våre. Det er lett å bestille din i dag.