console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!"); Vomiting and Nausea | Test Your Intolerance | Symptoms

Oppkast eller kvalme

Oppkast eller kvalme. Finnes det et forhold mellom oppkasting og matintoleranse?

Ja, det finnes, selv om oppkasting er ikke nødvendigvis forårsaket av intoleranse. Dersom du har lidd av oppkasting, men hadde ikke identifisert årsaker til disse problemene, er det mulig at har matintoleranse.

Matintoleranser er mye mer vanlige enn de fleste folk innser, siden det er mange mennesker verden rundt og også i Storbritannia, som kjenner ikke at de lever med matintoleranse. Når du har identifisert dine intoleranser, finnes det imidlertid noen måter å behandle det, og hvis du unngår det fornærmende matelementet med hell, vil oppkasting forsvinne.

Kvalme

Føler seg kvalm? Du har sikkert ofte hørt denne replikken når du har spist noe og følte seg litt verre etterpå. Kvalme kan føre til oppkast, men det kan være uten oppkast.

Oppkasting

Oppkasting er forhold når kroppen din tømmer magen kraftig, og vanlig er dette en ufrivillig handling, selv om det finnes tilfeller der oppkasting blir frivillig, og dette bare avhenger av omstendigheter. Mens ubehagelig, oppkasting kan være skadelig for kroppen og skjer vanligvis fordi du har fordøyd et matelement som du kan ikke tolerere. Etter å ha brukt visse matvarer, kan kvalme og oppkasting vanligvis være tegn på matintoleranse.

Husk at oppkasting og kvalme betyr ikke nødvendigvis at du har matintoleranse. Disse følelsene og handlingene kan tilknyttes til mange andre helsemessige forhold, og det er derfor alltid viktig at du snakker med legen din.

Bestill nå. Fire enkle trinn.

Trinn 1

Bestill fra vår serie av tester for å passe med dine behov og bestill på nett.

Trinn 2

Vi sender deg et testinnsendingsskjema på e-post som du kan skrive ut og fullføre.

Trinn 3

Ta en hårprøve og post den tilbake med testinnsendingsskjemaet.

Trinn 4

Motta den omfattende testrapporten på e-post innen 7 virkedager.

Finn ut mer om testene våre. Det er lett å bestille din i dag.