console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!"); Bloating and understanding the causes of it | Test Your Intolerance | Symptoms

Oppblåsthets symptomer

Oppblåsthets symptomer. Finnes det et forhold mellom oppblåsthet og matintoleranse?

Ja, det finnes, selv om din oppblåsthet er ikke nødvendigvis forårsaket av matintoleranse. Dersom har du hatt dårlig oppblåsthet, men har ikke identifisert årsaker til disse problemene, da kan det være mulig at du lider av matintoleranse.

Matintoleranser er mye mer vanlige enn de fleste folk innser, siden det er mange mennesker verden rundt og også i Storbritannia, som kjenner ikke at de lever med matintoleranse. Når du har identifisert dine intoleranser, finnes det noen måter å behandle det, og hvis du unngår det fornærmende matelementet med hell, vil oppblåstheten forsvinne.

Er oppblåsthet vanlig?

Kundene ofte klager over oppblåsthet, siden den er én av de vanligste symptomene og ofte forårsaket av matintoleranse. Som én av de vanligste symptomene kan oppblåsthet påvirke både menn og kvinner over hele verden, selv om oppblåsthetsmekanime er ikke helt kjent og forstått.

Hva er oppblåsthet?

Oppblåsthet har ofte blitt beskrevet i mange forskjellige former. Smerte og oppblåsthets utseende kan variere fra mild til alvorlig når det gjelder alvorlighetsgraden, og noen beskrever den slik å føle seg full i magen til tross for at de spiste ingenting. Andre har uttalt at de opplever en tung og ubehagelig følelse i magen. I noen tilfeller har de som lider av oppblåsthet rapportert at deres mage føles forstørret, men det finnes ingen synlig fysisk forandring.
 

Oppblåsthets årsaker

  • Matintoleranse
  • Tarmbakterier
  • Matsensitivitet
  • Liten tarmbakteriell overvekst
  • Vanskeligheter med utslipp av tarmgass

Bestill nå. Fire enkle trinn.

Trinn 1

Bestill fra vår serie av tester for å passe med dine behov og bestill på nett.

Trinn 2

Vi sender deg et testinnsendingsskjema på e-post som du kan skrive ut og fullføre.

Trinn 3

Ta en hårprøve og post den tilbake med testinnsendingsskjemaet.

Trinn 4

Motta den omfattende testrapporten på e-post innen 7 virkedager.

Finn ut mer om testene våre. Det er lett å bestille din i dag.