console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!"); Migrene og hodepine - Allergy Test Norway

Migrene og hodepine

Migrene og hodepine. Finnes det et forhold mellom migrene og hodepine?

Ja, det finnes, selv om din hodepine er ikke nødvendigvis forårsaket av matintoleranse. Dersom har du hatt dårlig hodepine, men har ikke identifisert årsaker til disse problemene, da kan det være mulig at du lider av matintoleranse.

Matintoleranser er mye mer vanlige enn de fleste folk innser, siden det er mange mennesker verden rundt og også i Storbritannia, som kjenner ikke at de lever med matintoleranse. Når du har identifisert dine intoleranser, finnes det imidlertid noen måter å behandle det, og hvis du unngår det fornærmende matelementet med hell, vil migrene og hodepine forsvinne.
&nbpsp;

Migrene

Det er mange årsaker til hodepine, men hvis du klarer ikke å identifisere årsaken, bør du tenke på matintoleranse. Migrene kan være utrolig vanskelig å behandle og kvitte seg med, selv om noen hevder at de kjenner når migrene kommer. Dersom migrene forårsaker hodepine, øresus og kvalme, er det viktig at du finner årsaken til den.

Symptomer på migrene

Nedenfor finnes det bare noen få matvarer som av og til kan identifiseres som årsaker til migrene:

  • Koffein
  • Alkohol
  • Spekekjøtt
  • Sitrusfrukter
  • Krydret mat

 

Hodepine

Hvis du ikke finner årsaken til hodepine, bør du tenke på at det kan faktisk være en matintoleranse. Men hvis det ikke går vekk, bør du umiddelbart kontakte legen din. Hodepine er vanlig hos alle og kan være forårsaket av matintoleranser, utmattelse og mangel på matinntak. Det er mange måter du kan unngå hodepine på, og det inkluderes:

  • Å drikke rikelig med vann
  • Å slappe av
  • Masse trening

Selvfølgelig er ovennevnte ting vanskelig å gjøre når du har matintoleranse, og derfor er det svært viktig at du er sikker at matintoleranse forårsaket dem.

Bestill nå. Fire enkle trinn.

Trinn 1

Bestill fra vår serie av tester for å passe med dine behov og bestill på nett.

Trinn 2

Vi sender deg et testinnsendingsskjema på e-post som du kan skrive ut og fullføre.

Trinn 3

Ta en hårprøve og post den tilbake med testinnsendingsskjemaet.

Trinn 4

Motta den omfattende testrapporten på e-post innen 7 virkedager.

Finn ut mer om testene våre. Det er lett å bestille din i dag.