console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!"); Skin Rashes and Eczema | Test Your Intolerance | Symptoms

Hudutslett og eksem

Hudutslett og eksem. Finnes det et forhold mellom hudutslett, eksem og matintoleranse?

Ja, det finnes, selv om eksem er ikke nødvendigvis forårsaket av intoleranse. Dersom du har lidd av eksem og hudutslett, men hadde ikke identifisert årsaker til disse problemene, er det mulig at har matintoleranse.

Matintoleranser er mye mer vanlige enn de fleste folk innser, siden det er mange mennesker verden rundt og også i Storbritannia, som kjenner ikke at de lever med matintoleranse. Når du har identifisert dine intoleranser, finnes det imidlertid noen måter å behandle det, og hvis du unngår det fornærmende matelementet med hell, vil hudutslett og eksem forsvinne.

Ulike typer hudutslett

 

Elveblest

En av de vanligste hudutslettene er elveblest. Det begynner vanligvis som en flekk av kløende hud og utvikler seg til hovne, røde eller hudfargede blemmer og kan bli stadig ubehagelig og ekkel for mange å se på. Et problem for mange med elveblest er at den kan dukke opp hvor som helst på kroppen, noe som betyr at du ikke nødvendigvis kan forberede deg på et utbrudd, med mindre de er forårsaket av en matintoleranse, og det betyr at den kan bevege seg rundt kroppen.

Hvis du har matintoleranse, kan bivirkninger utløses av en bestemt matvare eller andre miljøfaktorer. Vi kan ikke understreke nok hvor viktig er det å forstå årsaken til elveblest, spesielt hvis den er langsiktig og gjentatt.

Eksem

Eksem er kjent over hele verden for dennes utseende, men det er ikke alltid klart hva forårsaker denne hudstilstanden. Det er en ikke-smittsom kronisk inflammatorisk hudsykdom, men det kan være arvelig. Det er ikke nødvendigvis forårsaket av matintoleranse, men hvis du ikke kan identifisere årsaken, bør du tenke på at det er mulig at du har en matintoleranse.

Det er ofte arvelig og svært vanlig hos barn, selv om barn ofte kan vokse fra den. Det er imidlertid viktig å merke seg at ikke alle barn vil vokse fra eksem, og din tørre og følsomme hud kan bli betent med røde kløende flekker og det kan ofte være en stor plage for andre. Hvis overflaten er irritert og ofte ripes på grunn av det kløe, så kan hudbruddet i verste fall føre til infeksjon.
 

Eksem allergener

  • Ulike matvarer
  • Dyrehår
  • Mugg
  • Støv
  • Rengjøringsprodukter

Bestill nå. Fire enkle trinn.

Trinn 1

Bestill fra vår serie av tester for å passe med dine behov og bestill på nett.

Trinn 2

Vi sender deg et testinnsendingsskjema på e-post som du kan skrive ut og fullføre.

Trinn 3

Ta en hårprøve og post den tilbake med testinnsendingsskjemaet.

Trinn 4

Motta den omfattende testrapporten på e-post innen 7 virkedager.

Finn ut mer om testene våre. Det er lett å bestille din i dag.