console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!"); Dealing with constipation | Test Your Intolerance | Symptoms

Forstoppelse

Forstoppelse. Finnes det et forhold mellom forstoppelse og matintoleranse?

Ja, det finnes, selv om forstoppelse er ikke alltid forårsaket av intoleranse. Dersom du har lidd av forstoppelse, men hadde ikke identifisert årsaker til disse problemene, er det mulig at du har matintoleranse.

Matintoleranser er mye mer vanlige enn de fleste folk innser, siden det er mange mennesker verden rundt og også i Storbritannia, som kjenner ikke at de lever med matintoleranse. Når du har identifisert dine intoleranser, finnes det imidlertid noen måter å behandle det, og hvis du unngår det fornærmende matelementet med hell, vil forstoppelse forsvinne.

Hva er forstoppelse?

Forstoppelse kan være ekstremt ubehagelig, farlig og frustrerende. Det er ekstremt vanlig symptom på matintoleranse, så vel som på mange andre helsemessige forhold. Helt motsatt diaré, har forstoppelse ofte blitt forvirret som vanskeligheter med avføring og kan gi følelsen av ufullstendig tarm evakuering.

Hva forårsaker det?

Det finnes mange årsaker til forstoppelse, inkludert matintoleranse, mangel på vannforbruk, og kosthold fattig på fiber. Noen ganger kan forstoppelse skyldes psykologiske faktorer, og det er viktig at du finner den grunnårsaken til forstoppelse.

Hvis du sliter med å identifisere årsaken til forstoppelse, bør du umiddelbart kontakte legen din.

Er det smertefullt?

Det kan være smertefullt og også skadelig for kroppen. Den langsomme passeringen av avføring til tykktarmen kan føre til langvarig vannabsorpsjon. Dette kan da resultere i smertefull eller ubehagelig passeringen av tørr og hard avføring.

Bestill nå. Fire enkle trinn.

Trinn 1

Bestill fra vår serie av tester for å passe med dine behov og bestill på nett.

Trinn 2

Vi sender deg et testinnsendingsskjema på e-post som du kan skrive ut og fullføre.

Trinn 3

Ta en hårprøve og post den tilbake med testinnsendingsskjemaet.

Trinn 4

Motta den omfattende testrapporten på e-post innen 7 virkedager.

Finn ut mer om testene våre. Det er lett å bestille din i dag.