Chat with us, powered by LiveChat

Saksstudier

Eksempler på livsendrende oppdagelser. Finn din i dag.

Vi er heldige nok til å ha fullført over 370 000 tester til dags dato og med det har vi hørt om noen positive resultater fra våre kunder. Nedenfor har vi et utvalg positive oppdagelser hvor liv har blitt endret til det bedre.

Noen vitnesbyrd har blitt redigert for klarhet og lengde.

Fordøyelsesproblemer:

Sarah, 19

Legen min ville gi meg en invasiv operasjon for å finne ut hvorfor jeg ikke kunne legge vekt på, men mamma min fant Test Your Intolerance online, så vi sendte en test raskt. Resultatene var tilbake innen 7 dager og viste oss mange ting jeg hadde spist. Vi fulgte spiseplanen og med dens forslag og la på vekt… endelig! Veldig glad, takk.

marie-loweMarie

The company were always at hand to answer any questions. I decided to have food intolerance tests done after years of digestion problems, for example IBS. I found I was intolerant to millet and oats so all those years of eating granary bread had to go. Also, deficient in Vitamin B, Vitamin D and Potassium so I now take supplements. I cannot believe the difference in my symptoms from cutting the grains out. I always presumed it was wheat and milk but these foods are okay. I highly recommend this company and amazed at their costs to give such fantastic benefits.

Migrene og hodepiner:

Christopher, 36

Arbeide i kontorer betyr at jeg må se på skjermbilder under dårlig belysning mye, så brilleregistreringen min har jevnt økt for å bekjempe hodepine. Jeg ville ikke starte med medisinering, så jeg kikket på nettet etter et forslag, og da så jeg at det kunne være allergier, så jeg brukte Test din intoleranse. Resultatene fortalte meg å kutte ut sukker som i utgangspunktet jeg lo, men jeg har og jeg føler meg helt utrolig. Jeg har gått i vekt (åpenbart) og får ikke hodepine lenger.

Vicki, 45

Jeg er Vicky, og jeg har vært syk så lenge jeg kan huske. Det verste for meg var hodepine, som aldri ser ut til å stoppe. Jeg fikk dem på skolen, jeg får dem på jobb og de hindrer meg i å fungere. Moren min fikk meg en test for jul (rare jeg vet!) Og jeg sendte den av. Testen viste at jeg hadde allergi mot katter, og jeg har alltid hatt katter! Jeg prøvde en lengre periode unna, og hodepine mine gikk, så jeg vet i hvert fall nå hva problemet er!

Patricia, 55

Jeg får hodepine daglig, eller i det minste pleide jeg før jeg tok testen din intoleranse test. Jeg sendte raskt av hårstrengene mine og jeg fulgte deres plan. Jeg får ikke lenger hodepine, og jeg føler meg bedre allerede.

Tretthet:

Pauline, 25

Jeg ble diagnostisert med tretthet og måtte ta ledig tid fra jobben, som når jeg jobber for meg selv, betyr ingen sjanse til å tjene. Jeg trengte en rask løsning så så på nettet og fant Test din intoleranse og sendt i et hårprøve for hele familien min. Jeg ble funnet å ha en glutenintoleranse som jeg ikke har kuttet ut og føler meg mye bedre. Takk.

Alan, 65

Jeg var lei av å måtte sove mye så jeg så legen som sa at jeg ikke fikk de riktige vitaminer. Jeg ønsket å vite hva jeg trengte, så tok jeg en test som sa at jeg skulle spise mer frukt. Jeg har forandret kostholdet mitt, og jeg føler meg mer våken allerede, takk Test din intoleranse, testen din fjernet gjetningen.

Leddsmerte:

Amy, 37

Hei, jeg er Amy, og jeg fant Test din intoleranse gjennom Google etter å ha lett etter svar på mine betente ledd. Jeg ble fortalt at det kan være en matallergi, så jeg sendte en hårprøve, og resultatene viste at jeg var allergisk mot alle slags nøtter Jeg har kuttet dem ut og de har forbedret seg dramatisk. Ingen andre tester kommer i nærheten av denne nøyaktigheten.

Finn ut mer om testene våre. Det er lett å bestille din i dag.

BESTILL NÅ