console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!"); Privacy Policy - Allergy Test Norway

Personvernerklæring

INTOLERANCE TESTING GROUP ER ET HANDELSNAVN TILHØRENDE NAME OF HEALTHY STUFF ONLINE LIMITED.

Disse personvernreglene gjelder bare for Healthy Stuff Online Ltd, og de beskriver hvordan vi bruker og beskytter all informasjon du gir oss når du bruker dette nettstedet.

The Healthy Stuff Online Ltd er forpliktet til å sikre at personvernet ditt er beskyttet. Skulle vi be deg om å angi visse opplysninger som du kan identifisere når du bruker dette nettstedet, kan du være trygg på at de bare blir brukt i samsvar med denne personvernerklæringen.

Vi opprettholder vårt personvernsreglement under regelmessig gjennomgang, og vi legger ut oppdateringer på denne nettsiden. Disse personvernreglene ble sist oppdatert 6. desember 2016.

Hva vi samler inn

Vi samler inn informasjon om deg når du ber om mer informasjon om våre produkter eller tjenester. Typen informasjon vil inkludere:

Navn og fødselsdato

  • Betalingsinformasjon – Dette samles inn via en tredjepartsleverandør (PayPal eller SagePay) som valgt av deg.
  • Kontaktinformasjon, inkludert: adresse, postnummer, telefon og e-postadresse.

Mulige helse- og fitness saker

Hva vi gjør med informasjonen vi samler inn

Vi krever denne informasjonen slik at vi kan tilby skreddersydde sitater, tilby ytterligere produkter og tjenester og levere varer som er kjøpt.

Intern arkivering

Hvis du er enig kan vi bruke informasjon om deg for å gi deg informasjon om andre produkter og tjenester som vi tilbyr. Fra tid til annen kan vi også bruke informasjonen din til å kontakte deg om markedsundersøkelser. Vi kan kontakte deg via e-post, telefon eller post.

Sikkerhet

Vi er forpliktet til å sikre at informasjonen din er sikker. For å forhindre uautorisert tilgang eller avsløring har vi satt opp egnede fysiske, elektroniske og ledelsesmessige prosedyrer for å sikre informasjonen vi samler inn på nettet. Hvis du er en registrert bruker, er din profil og informasjon passordbeskyttet med passordet du har valgt, og vi har ikke tilgang til dette passordet.

 

Informasjonskapsler

Retningslinjer for personvern og elektronisk kommunikasjon (EC Directive) (Endring) 2011 har endret seg, og reglene er i hovedsak utformet for å beskytte personvernet til Internett-brukere. For mer informasjon om endringene, vennligst besøk Information Commissioners Office nettside.

Våre nettsteder bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten fil som vi plasserer i nettleseren din. Når du besøker nettstedet på nytt, tillater informasjonskapselen at nettstedet gjenkjenner nettleseren din. Informasjonskapsler kan lagre brukerpreferanser og annen informasjon.

De informasjonskapslene vi bruker er «analytiske» informasjonskapsler. Dette hjelper oss med å analysere data ved å gjenkjenne og telle antall besøkende og se hvordan besøkende beveger seg rundt på nettstedet når de bruker det. Vi bruker bare denne informasjonen til statistiske analyseformål.

Samlet sett hjelper informasjonskapsler oss med å forbedre måten nettstedet fungerer på, slik at vi kan overvåke hvilke sider du finner nyttige og hvilke du ikke finner nyttige, så vel som at brukerne finner det de trenger enkelt. En informasjonskapsel gir oss ikke tilgang til din datamaskin eller informasjon om deg, annet enn dataene du velger å dele med oss.

Du kan tilbakestille nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Noen nettsidefunksjoner eller tjenester kan imidlertid ikke fungere skikkelig uten informasjonskapsler.

Lenker til andre nettsteder

Vår nettside kan inneholde lenker til andre nettsteder av interesse. Når du har brukt disse koblingene til å forlate nettstedet vårt, bør du imidlertid være oppmerksom på at vi ikke har noen kontroll over den andre nettsiden. Derfor kan vi ikke være ansvarlige for beskyttelse og personvern av all informasjon du gir oss når du besøker slike nettsteder, og slike nettsteder er ikke regulert av denne personvernerklæringen. Du bør være forsiktig og se på personvernerklæringen som gjelder for den aktuelle nettsiden.

Kontroll av din personlige informasjon

Du kan velge å begrense innsamlingen eller bruken av dine personlige opplysninger på følgende måter:

Når du blir bedt om å fylle ut et skjema på nettsiden, se etter boksen du kan klikke for å indikere at du ikke vil at informasjonen skal brukes av noen til direkte markedsføring. Hvis du tidligere har avtalt med oss om å bruke dine personlige opplysninger for direkte markedsføringsformål, kan du ombestemme deg når som helst ved å skrive til oss eller sende e-poste til [email protected].

Vi vil ikke selge, distribuere eller leie ut dine personlige opplysninger til tredjeparter med mindre vi har din tillatelse eller juridisk pålegg om å gjøre det. Vi kan bruke dine personlige opplysninger til å sende deg markedsføringsinformasjon om tredjeparter som vi tror du kan finne interessante hvis du forteller oss at du ønsker at dette skal skje.

Dine personopplysninger vil ikke bli overført til land utenfor EØS av Healthy Stuff Online Ltd. Du har rett til å få tilgang til dine personlige opplysninger (underlagt visse unntak). Hvis du vil ha en kopi av informasjonen om deg, vennligst skriv en e-post til Data Protection Officer på Healthy Stuff Online Ltd på [email protected]. Et gebyr kan bli belastet for slike forespørsler.

 

Hvis du mener at informasjonen vi har om deg er feil eller ufullstendig, vennligst skriv til oss eller send oss en e-post så snart som mulig. Vi vil omgående rette opp informasjon som viser seg å være feil.