console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!"); What we test - Allergy Test Norway

Dette tester vi

Vi tester et bredt utvalg av ting med vårt mangfold av tester.

Når skal du ta en test og hvordan vi gjør det

 • Hodepiner?
 • Kvalme?
 • Oppsvulming?
 • Magekramper?
 • Diare?
 • Forstoppelse?
 • Tretthet?
 • Hudlidelser?
 • Hjernetåke?
 • Slapphet og tretthet?

Dette får du …

Alle resultater inkluderer ting identifisert som å vise en intoleranse på 85 % og over. Etter å ha gjennomført mange tusen intoleransetester, mener vi at denne prosentdelen representerer punktet hvor de fleste intoleransesymptomer oppstår.

 • Hårprøven din testet mot 600 matvarer og ikke-matvarerelaterte elementer
 • En omfattende rapport på 4 sider
 • En gratis konsultasjon på e-post av vår ernæringsekspert

Legge inn en ordre …
Betaling kan foretas med kreditt- og betalingskort gjennom våre sikre betalingsgateways. Så snart ordren din er lagt inn, vil du motta en bekreftelse på e-post og skjemaet ditt vil være klart for nedlasting.

Garanti

Hvis du ikke er 100 % fornøyd, tilbyr vi en 100 % pengene tilbake-garanti med testen din. Bestill testen din nedenfor og du kan umiddelbart handle.

Jeg fikk testen fordi jeg hadde følt meg børstet av legen min. Jeg hadde blitt diagnosert med IBS, sure oppstøt og allergier som gav meg en rekke symptomer. Fra å føle meg oppblåst eller sulten, til og med etter et stort måltid, som førte til vektøkning og smerter i bryst og hode. På sitt verste hostet jeg blod, blødde fra nesen og hadde blod i avføringen min. Legene var veldig gode til å sørge for at tilstanden ikke var mer alvorlig, for eksempel kreft osv., men etter det var de veldig dårlige på å hjelpe meg med å håndtere symptomene.

 

Eksperimentering av seg selv for å finne ut hva som påvirker tilstanden, er en svært langvarig og feilaktig oppgave. Når symptomene blusset opp tok de lang tid på å roe seg ned igjen, og det var aldri klart hva som blusset de opp – det var mat, stress eller luften jeg hadde pustet inn nylig. Etter intoleranse testen fikk jeg en liste over nøyaktig hvilke pollener, mugg og mat jeg var intolerant overfor. Svært raskt, etter å ha kuttet ut alt på listen, forsvant min IBS og oppstøtene, jeg har ikke blødd siden, og jeg begynte å gå ned i vekt.

 

Lykkelige dager. Jeg er veldig takknemlig for testen, da det ga meg akkurat det rådet jeg trengte på den tiden da jeg trengte det.

Chris

Kunde

Et ikke-invaderende alternative til tradisjonelle allergi- og intoleransetester

Bestill nå. Fire enkle trinn..

Trinn 1

Velg blant vårt utvalg av tester for å passe med dine behov og bestill på nett.

Trinn 2

Vi sender deg et testinnsendingsskjema på e-post som du kan skrive ut og fylle ut.

Trinn 3

Ta en hårprøve og send den tilbake med testinnsendingsskjemaet ditt.

Trinn 4

Motta din omfattende testrapport på e-post innen 7 virkedager.

Finn ut mer om testene våre. Det er lett å bestille din i dag.