Chat with us, powered by LiveChat

Om testen

Alt om våre ernærings- og intoleransetester.

Empty source text box

Dette har vi å tilby. Gjør det enkelt å ta valg.

Vi har utviklet de mest omfattende ikke-invaderende testene tilgjengelig i verden. Ved hjelp av den nyeste bioteknologien, bruker våre trygge og raske prosedyrer en prøve av håret ditt som vi tester for å nøyaktige resultater for deg.

Vi trenger bare en prøve av håret ditt og ved hjelp av våre omfattende systemer, sender vi resultatene på e-post innen bare 10 hverdager. Testresultatene dine vil inkludere alle elementer som har vist en intoleranse på 85 % og over. Etter å ha gjennomført tusenvis av tester, har vi funnet at 85 % er på punktet hvor symptomer begynner å utvikle seg fra en intoleranse.

Vår innovative ettrinnstest gjør det mulig for oss å produsere en omfattende rapport, delt inn i fem områder:

Introduksjon til resultatene dine som forklarer nøyaktige hva du må gjøre

Elementene som vises på resultatene dine

Hvor elementene er funnet (dvs. hvor et spesielt tre stammer fra, eller hvilket produkt som inneholder kjemikaliet)

Næringsstoffene kroppen din mangler (valgfritt)

Veiledning i dine individuelle resultater.

Intoleransetest

Vår mest populære test. Hårprøven din testes mot 600 forskjellige matvarer og ikke-matvarer. Elementer som scorer 85% + er flagget som en potensiell intoleranskilde.

Ernæringstest

Inkluderer nå en gratis ernæringsguide. Vår test identifiserer nøkkel næringsstoffer som potensielt mangler fra kostholdet ditt. Vi kan for tiden identifisere opptil 80 næringsstoffer.

Metallgiftighetstest

En hårprøve testes mot 24 unike metaller. Metaller kan inntas eller absorberes av kroppen og er typisk overvåket som potensielle katalysatorer for intoleranser.

Vi tester hår. Det er mer nøyaktig.

I motsetning til blod- og urintesting – hvor resultatene kan påvirkes av ditt siste måltid, stress eller andre faktorer, blir ikke hårprøver påvirket av disse tingene, og kan derfor lagre informasjon i lengre perioder. Vi bruker deretter denne informasjonen til testing og kan gi deg et bredt bilde av dine intoleranser

Hår er en fremragende testmetode for intoleranser av flere årsaker, noen inkluderer:

Mindre invaderende – vi krever bare en liten hårprøve

Tester flere ting – blodtester kan vanligvis bare teste et lite utvalg av ting, mens vi kan teste deg mot 600 ulike ting med bare et par hårfibre.

Raskere – testingen fullføres raskt og effektivt ettersom hårtesting er en mye raskere prosess enn blodtesting.

Forringes ikke – så snart en blod- eller urinprøve har blitt testet, begynner de å forringes. Hår lagrer informasjonen i den og berøres ikke av utenforliggende kontaminaneter.

Kostnadseffektivt – på grunn av alle disse årsakene, er hårtesting mye billigere enn blodtesting og lar oss videreføre disse besparelsene til kundene våre i form av ekstremt konkurransedyktige priser.

Antall personer som lider av intoleranser er økende

Empty source text box

KOM I GANG

Hvorfor bør jeg teste meg?

Stadig flere lider av intoleranser. Nøtter, hvete og soya er den største årsaken til intoleranse i den norske befolkningen. Så vel som å forårsake fysisk ubehag og misere, kan symptomer påvirke en persons mentale helse og i mange tilfeller, forhindre at de lever et normalt liv. Å få en nøyaktig diagnose på rotårsaken kan være en kamp. De fleste tester er for øyeblikket bare begrenset til matvarer, men ofte er den faktiske intoleransen relatert til kjemikaliene som brukes til å bearbeide hverdagsmaten vår.

Vanlige intoleransebaserte symptomer

Vanlige intoleransesymptomer kan inkludere fordøyelsesubehag som å føle seg oppblåst, overdreven gass og til og med diare, så vel som tretthet, hodepiner og hudirritasjoner som eksem. Våre ettrinnstester er basert på et bredt utvalg av om lag 600 ting inkludert matvarer og ikke-matvarerelaterte ting. Å identifisere tingene du ikke tåler er viktig. Du kan deretter ta skritt for å endre kostholdet eller unngå situasjoner der man ofte finner visse kjemikalier. Mange tror du kan være gluten- eller laktoseintolerante, men etter testing, oppdager de at det er noe annet forårsaker problemer.

Dette tester vi

Vi produserer en komplett diagnose av intoleransene dine ved hjelp av bare et par fibre av håret ditt. Denne trygge og ikke-invaderende metoden lar oss også undersøke dine ernæringsmangler.

Hårprøvetaking brukes nå i mange profesjoner for narkotika- og alkoholtesting. På grunn av hårenes evne til å lagre informasjon, har vi funnet at de er ideelle for intoleranser, ernæringsmangler og metallforgiftningstester. En detaljert rapport kan produseres fra bare et par fibre. Vi lager en omfattende rapport med detaljer om alle tingene kroppen din for øyeblikket reagerer på.

Jeg hadde et utbrudd av hudutslett i nakken og ansiktet og fikk ikke hjelpen fra legen jeg følte jeg trengte. Testen ga mye informasjon og var lett å fullføre. Tilstanden blir bedre hver dag.

Hannah Charter

Kunde

Finn ut mer om testene våre. Det er lett å bestille din i dag.

BESTILL NÅ