console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!"); Why get tested? - Allergy Test Norway | Allergies

Hvorfor bli testet?

Å identifisere tingene du ikke tåler er viktig.

Allergier øker.  Kom i gang med resultater i dag.

Å få en nøyaktig diagnose av rotårsaken kan være en kamp. De fleste tester er for øyeblikket begrenset til matvarer, men oftest er den faktiske intoleransen relatert til kjemikaliene som brukes for å behandle hverdagsmaten vår. Vanlige intoleransesymptomer kan inkludere fordøyelsesubehag som å føle seg oppsvulmet, overdreven gass og til og med diare, så vel som tretthet, hodepiner og hudirritasjon som eksem.

Våre ettrinnstester er basert på et bredt spekter på omtrent 600 varer, inkludert mat og ikke-matvarer. Å identifisere de elementene du er intolerant på er viktig.
Du kan da ta skritt for å endre kostholdet ditt, eller unngå situasjoner der enkelte kjemikalier ofte finnes. Mange tror at de kan være glutenintolerante eller laktoseintolerante, men etter testing finner du det er et annet stoff som forårsaker problemene.

Bestill nå. Fire enkle trinn.

Trinn 1

Velg blant vår serie av tester for å passe med dine behov og bestill på nett.

Trinn 2

Vi sender deg testinnsendingsskjemaet på e-post som du kan skrive ut og fylle ut.

Trinn 3

Ta en hårprøve og send den tilbake med testinnsendingsskjemaet.

Trinn 4

Motta din omfattende testrapport på e-post innen 7 virkedager.

Finn ut mer om testene våre. Det er lett å bestille din i dag.