console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!"); tittel:What we do - Allergy Test Norway

Dette gjør vi

Hjelper folk med å gjenopprette kroppens naturlige balanse.

Vi har et etablert testanlegg med over 10 års erfaring viet til å hjelpe folk med å gjenopprette kroppens naturlige balanse. Ved hjelp av det nyeste i bioteknologi lar vår «One step-test» oss teste mot mer enn 600 stoffer. Vi er nå en av de største leverandørene med over 200 agenter over hele verden, som tilbyr testene våre til klientene deres.

Interessante fakta om intoleranser:

Mange personer som diagnostiseres med en toleranse tåler faktisk ikke kjemikalier brukt for å produsere matvarer. Testen vår identifiserer disse kjemikalier.

Personer som lider av pollenintoleranse kan reagere på gress, hvete eller trepollen. Testen vår identifiserer hvilken pollen som forårsaker symptomer.

En vanlig årsak til hudlidelser er en intoleranse for egg. Testen vår identifiserer ikke bare om du ikke tåler egg, men gir deg også hjelpe med å eliminere dette fra kostholdet ditt.

Hvis du regelmessig har uforklarlige fordøyelsesproblemer, bør du får testet intoleransenivåene dine for å finne årsaken til symptomene.

  • Intoleranser for kjemikalier og ikke-matrelaterte varer forårsaker identiske symptomer til de for matintoleranser, så det er viktig at begge testes samtidig. Testen vår er for øyeblikket den eneste testen tilgjengelig på nett som tester både matvarer og ikke-matrelaterte varer.
  • Alle lider av intoleranser, men ikke alle vil føre til synlige symptomer eller forårsake store problemer. Det er derfor en one stop-test er så viktig og du behøver ikke å betale ekstra for å oppdage hva disse intoleransene er.
  • Intoleransene dine kan endres over tid og påvirkes av eksponeringen din for varen og omgivelsene dine. Hvis du har uforklarlige hud-, åndedretts- eller fordøyelsesproblemer, bør du få testet intoleransenivåene dine regelmessig.

Allergitester. Test med tall.

Tester fullført

Et ikke-invaderende alternativ tradisjonelle allergi- og intoleransetester

Bioresonansteknologi i praksis:

Bioresonans har lenge vært forbundet med idrettsutøvere som ønsker å komme raskt tilbake fra alvorlige skader, samtidig som det støtter en balanse mellom optimal helse og sportsprestasjoner.

Før forretningen deres ble satt opp rundt bioresonansteknologi, oppdaget fire medlemmer av det svenske langrennslandslaget (Mathias og Thobias Fredriksson, Anders Sødergren og Bjørn Lind) at bioresonansteknologi tilbød en tryggere og mindre påtrengende måte å optimalisere og forbedre enkeltutøveres fysiske og mentale prestasjoner. Under forberedelser til store mesterskap, satser teamet på den samme teknologien for å bidra til rask restitusjon fra skader de har pådratt seg.

Bestill nå. Fire enkle trinn.

Trinn 1

Velg blant vår serie av tester for å passe med dine behov og bestille på nett.

Trinn 2

Vi sender deg et testinnsendingsskjema som du kan skrive ut og fylle ut.

Trinn 3

Ta en hårprøve og postlegg den tilbake sammen med testinnsendingsskjemaet.

Trinn 4

Motta din omfattende testrapport på e-post innen 7 virkedager.

Finn ut mer om testene våre. Det er lett å bestille din i dag.