console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!"); Building confidence - Allergy Test Norway

Bygge selvtillit

Vi har konstant forbedret testen vår siden 2008.

Vi har stadig forbedret testen siden 2008 til nivået hvor vi nå mener vi tilbyr den ikke-IgE-medierte vitenskapelige testen tilgjengelig noe sted i verden. Vi vil ikke at du bare skal ta vårt for det, her er dataene for å backe opp om det vi tror.

Utstyret

Vi fullfører testen på en registrert klasse 11a medisinsk utstyr i henhold . Annet medisinsk utstyr i klasse 1-nivå inkluderer røntgenmaskiner, ultralydutstyr og radiologiutstyr.

Utstyrsbruk

Hårtesting

Hårtesting ble oppdaget mer enn 25 år siden ettersom vitenskapelige studier viste at hår var som et opptak i at det var både stabilt og permanent bygde inn data i håret. Hårtesting brukes nå regelmessig i feltene legemiddeltesting, laborotorietesting, ernærings- og mineralanalyse og hormontesting. Forskere ser håranalyse som et av de mest spennende områdene for utvikling på grunn av prøvene og historikken som varer mye lenger enn blod og urin, men også fordi at ikke-unnvikende og tilgjengelig for alle. Nylige utviklinger inkluderer bruk av håranalyse i IVF-behandling.

Testen

Vi har vært å utvikle og forbedre vår test siden 2008 og vi er nå feirer 10 år å hjelpe folk. I denne tiden har vi gjennomført over 400 000 tester i 38 land rundt om i verden. Vi har over 216 aktive partnere, inkludert leger og respektert klinikker. Vi var de første til å tilby 100% pengene tilbake garanti med mindre helt fornøyd med testen og resultatene (se T & Cs). Vi er stolte av å kunne presentere vår tilfredshet i 2017 var 99,5%.

Hår analyse er godkjent hele verden, inkludert FDA og er nå sett på som et seriøst alternativ til blodtesting.

Visste du at?

Den vitenskapelige forskningen bak denne teknologien kan oppdages tilbake til 1923.

Vitenskapen

Den vitenskapelige forskningen i denne teknologien kan oppdages tilbake til 1923 og arbeidet til den russiske vitenskapsmannen Alexander Guwitsch.

Selv om forskningen fortsatte, kom hovedgjennombruddet gjennom arbeidet til den tyske legen Dr Franz Morrell sent på 1970-tallet.

Bruken av teknologien og den vitenskapelige forskningen fortsatte å vokse år for år. Vi har lagt ved til høyre et par av de nyeste studiene og vitenskapelige artikler i denne teknologien og også den globale økningen av allergier og intoleranser.

Hjelpedokumenter

Fagfellevurdering av all forskning av arbeidet om allergier:

Global økning i allergier og intoleranser:

Koblingen mellom kosthold og allergier.

Biofysikk og biokjemi:

Forbruksmønstre:

Finn ut mer om testene våre. Det er lett å bestille din i dag.