Chat with us, powered by LiveChat

Bli en partner

Hjelp klientene dine oppdage årsaken til symptomene deres.

Hvorfor være en partner?

Hvorfor velge oss?

KONTOHJELP/STØTTE (TELEFON& E-POST)

HVIT ETIKETTDESIGNSERVICE

SPESIALRABATT

Registrer deg som partner i dag

Som partner har du rett på rabatt på spesifikke produkter sammen med støttende dokumentasjon for markedsføring og salg av våre produkter.

Vår omfattende allergitest tar gjetningen ut av klientens matsensitiviteter, ettersom over 600 matvarer og andre varer vil bli undersøkt. Du kan snart tilby en verdifull tjeneste til klientene dine, ettersom testrapportene våre vil gi deg og klientene våre viktig informasjon de trenger for å gjøre positive endringer i livene deres og unngå matvarer og varer som kan skade helsen deres.

Slik blir du en partner

Det er lett å bli en partner og du kan se fordelene helt fra den første testen. Å jobbe med oss betyr at klientene dine får nøyaktige resultater og når det kombineres med en ettersalgspakke, kan virksomheten din også høste større frukter.

Testene fra Test din intoleranse er enkle, ikke-invaderende og raske, noe som gjør dem til en ypperlig ekstratjeneste for mine ernæringsterapiklienter. De bidrar til raskt å identifisere problemmatvarer og kanskje enda viktigere – næringsstoffer som mangler i kroppen, noe som kan bidra til å få enda raskere resultater for personer som lider av symptomer på matintoleranser.

Teamet er vennlige og hjelpsomme, og kan jeg være trygg på at de vil bidra til å hjelpe mitt profesjonelle rykte hos klientene mine gjennom måten de behandler testene, leverer resultater og håndterer problemer.

 

Julie Wilkins

Julie Wilkins ernæringsterapi

Jeg har jobbet med intoleransetestgruppen i mer enn 2 år og opplevelsen har vært utrolig. De har god agentstøtte. Emma og teamet er veldig oppmerksomme og svarer raskt på behovene mine på veien. Jeg har hatt æren av å møte mesteparten av teamet og de forbløffer meg alltid med hvor profesjonelle de er, kunnskapen deres og hvor forpliktet de er til å dyrke kollektiv vekst for selskapet, agentene deres og klienter ved å tilby rimelige tester med kompromissløs service og gode resultater. Disse testene er et godt verktøy i veiledningspraksisen min som et hjelpemiddel til å hjelpe klientene mine med å fokusere på veien til bedre helse og lykke.

Mercedes Jalil

Integrert ernæringshelse, Wellness Hub

Da jeg forsket litt, oppdaget jeg lokalt i Cork i Irland om blodtesting av intoleranser. Jeg gikk og ga blod og fylte ut et skjema. Etter 3 uke, oppdaget jeg at du måtte ha spist matvarene for at en intoleranse skal dukke opp! Jeg var veldig fornøyd, ettersom jeg hadde en følelse av at jeg ikke tålte hvete og gjær. Jeg unngikk begge da jeg tok testen og ingenting vistes. Jeg var ekstremt skuffet, ettersom jeg hadde betalt 300 euro for blodtesten. Jeg søkte på dag i dagevis og snakket med et par ulike selskaper om å utføre en test. De fleste selskaper var veldig vanskelige og veldig dyre. Det var da jeg oppdaget Test din intoleranse og aldri så meg tilbake.De er veldig lette å jobbe med og er et fantastisk selskap. Alt jeg kan si er at de reddet livet mitt og forlenget, noe jeg kan være veldig takknemlig for. Jeg har nå mange klienter som takker meg for å hjelpe meg med å føle meg bedre – det har definitivt endret folks liv til det bedre!

Takk Test din intoleranse.

Mary Rossiter

Helsepersonell

Etter å ha følt meg uvanlig trøtt i noen måneder, bestemte jeg meg for å utføre en intoleransetest. Jeg syntes erfaringen med Test din intoleranse var fin. Å teste hår heller enn andre måter er en av de mest inngripende metodene som kan brukes. Prosessen er rask og veldig effektiv. Etter å ha handlet, har jeg opplevd en dramatisk reduksjon i tretthet og dermed en økt livskvalitet. Dette er den enkleste mulige metoden for å føle seg bedre. Takk Test din intoleranse!

Jonathan Harker

Kunde

Jeg ville bare si hvor imponert jeg var av tjenesten. Som crossfitutøver, er kostholdet mitt veldig viktig og jeg har hatt problemer med ikke å gå ned i vekt, hudproblemer, holde på vann, tretthet, osv. Jeg ble fortalt av en kollega som hadde brukt dette selskapet til mattesting og hvor fornøyd hun var med resultatene og hvor raskt det snudde. Så jeg bestemte meg for å gi det et forsøk.

Ikke bare var prisen veldig rimelig, mengden av ting de tester er vilt. Som en som er auto-immun, er det slik at det er bedre jo mer mangfoldig testingen! Så jeg gikk på nett og fulgte veiledningen og på en uke hadde jeg resultatene mine, jeg har allerede startet elimineringsdietten, og implementert vitaminene som kroppen min manglet, jeg sover allerede bedre, jeg har mistet mye overflødig vann og føler meg så mye bedre og huden min er allerede renere.

Jeg anbefaler virkelig at du tar denne testen hvis du har problemer for å se hva kroppen din har problemer med. Du vil bli overrasket over resultatene. Med alle bearbeidede ting som er i mat i disse dager, vet du aldri hva som kan gi deg problemer! Takk!

Christi Ross

NW Catering

Jeg synes håranalysen er ekstremt nyttig, ikke bare for å sette fingeren på kostholds- og miljøfølsomeheter, men også for å fremheve ernæringsmangler i systemet mitt. Jeg har et sunt kosthold i systemet mitt, men noen matvarer jeg spiste forårsaket problemer! Nå kan jeg fjerne dem fra kostholdet mitt for en stund og gi kroppen min en stund! Dessuten kan jeg nå berike kostholdet mitt med vitaminer og mineraler systemet mitt mangler. En flott måte å sikre at jeg får det jeg trenger for å være frisk!

Linda

Canada

Jeg har lidd av IBS i mange år uten noen hjelp fra tilskudd og intoleransetesten var en øyeåpner. Mange av matvarene jeg ikke tålte hadde vært viktige deler av kostholdet mitt. Jeg følte meg så mye bedre fra de første par dagene etter at jeg fjernet dem fra kostholdet. Jeg følte meg mer våken. Slutt på hodepiner, oppesing, dårlig mage eller å føle meg treg. Kosttilskuddstesten gjorde også en stor forskjell på livskvaliteten min. Jeg hadde supplert med vitaminer og mineraler jeg ikke trengte. Så snart jeg begynte å ta de jeg trengte, oppdaget jeg at jeg kunne konsentrere meg bedre og humøret ble bedre! Jeg har anbefalt disse testene til tre personer og jeg vil fortsette å anbefale dem til alle som ikke er fornøyde med kostholdet eller ikke er tilfredse med den vanlige allergitesten.

Flavia

Hjelp klientene dine med å oppdage årsaken til symptomene deres.

FINN UT MER

Registreringsskjema

Vi tar kontakt med deg for å diskutere de neste trinnene med deg for å bli en partner hos oss.